În calitate de membru pe termen lung al Camerei, am fost martor și am fost implicat activ în ultimul deceniu de tranziție către Camera înfloritoare, angajată și cu gândire de viitor, de care vă bucurați astăzi. Pentru a susține creșterea viitoare continuă a unei Camere aliniate nevoilor dumneavoastră, aș încuraja toți membrii să se implice în activitățile Camerei – fie prin participarea la unul dintre comitetele noastre de afaceri, participarea la unele dintre evenimentele anuale, contribuția la publicațiile noastre, utilizarea comerțului nostru. echipa de servicii, profitând de reducerile membrilor sau prin construirea propriilor rețele la nivelul întregii membri. 

Echipa executivă, Consiliul de administrație și comitetele noastre de afaceri lucrează îndeaproape pentru a se asigura că veți continua să experimentați valoarea maximă din calitatea de membru. Aș fi binevenit orice feedback sau întrebări pe care le-ați putea avea despre Cameră. 

În numele Consiliului și al echipei executive, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat Camerei și sper să am ocazia să ne întâlnim în curând.

AdobeStock_222243263.jpeg