Silvia Bicento

Ajutor umanitar (MD)

Doamna Bicenco este un manager cu experiență al ONG-urilor internaționale și al programelor de dezvoltare susținute de donatori internaționali. Responsabilitățile ei au inclus proiectarea și implementarea programelor, managementul echipei (peste 20 de persoane), management financiar, monitorizare și evaluare, strângere de fonduri, management de granturi și relații interculturale. Ea are o experiență vastă în proiectarea, coordonarea și furnizarea de programe de formare la scară largă, la nivel național, inclusiv instruire tehnică, interculturală și lingvistică. Ea interacționează eficient cu toate nivelurile de guvernare, donatori și organizații private și este un constructor eficient de echipe în cadrul proiectelor.

ARTUR V PRUTEANU

OFIȚERUL DE COMUNICĂRI și RAPORT DE ȘTIRI BRITCHAM SHOW (MD)

Este o persoană entuziastă și carismatică. Are peste 15 ani de experiență în traduceri și voluntariat caritabil pentru programe de tineret. A absolvit studii universitare în Marea Britanie, a lucrat în mai multe corporații internaționale în funcții de conducere. Artur are visul de a influența o generație în bine.

ELENA GRIGOREVA

MANAGER DE CONT (MD)

Este o persoană entuziastă și carismatică. Care s-a concentrat pe antreprenoriatul și egalitatea femeilor, Elena a fost proprietara mai multor școli de grădinițe din Chișinău.

MIHAIL RUSU

OFIȚER DE DEZVOLTARE A AFACERILOR PENTRU COMPANIE din Marea Britanie care intră în MOLDOVA (MD)

Mihail a deținut funcții în cadrul Guvernului Republicii Moldova de Director General al Agenției Proprietății Publice și Administrator al Zonelor Economice Libere, de-a lungul anilor a ocupat funcții de conducere în cadrul unor companii locale și internaționale și a fost implicat în mai multe proiecte ale băncii mondiale.

Artiom Gutu

Interna

Pregătesc pentru a începe Universitatea din Regatul Unit