Camera este o organizație independentă care se angajează să consolideze legăturile dintre Regatul Unit și Moldova. O facem din 2021.

Scopul nostru este de a oferi valoare membrilor prin serviciile pe care le oferim, care toate lucrează pentru a sprijini membrii noștri în atingerea obiectivelor dvs. de afaceri și alinierea la misiunea noastră de a Construirea de rețeleConectarea afacerilor și Crearea de oportunitati.

Indiferent dacă tocmai începi cercetarea în regiune prin descoperirea oportunităților de piață din Moldova, dacă ți-ai stabilit afacerea și căutezi creștere, construiești conexiuni cu guvernul Regatului Unit sau cauți expunerea mărcii și activitățile de dezvoltare a angajaților, Camera este aici pentru a vă sprijini nevoile. în fiecare etapă a călătoriei tale. 

Cu un calendar complet de activități pe tot parcursul anului, inclusiv evenimente, publicații și oportunități de colaborare cu membrii noștri, echipa Camerei este disponibilă pentru a ajuta ca punct de resursă, introduceri, creare de rețele, învățare și creșterea profilului. 

În cele din urmă, întreaga noastră rețea beneficiază de poziția noastră de lider ca o voce puternică și credibilă pentru membrii noștri și afacerile britanice din Moldova și nu numai. 

Captura de ecran 2021-03-30 la 07.59.53.png

Camerele de Comerț britanice oferă o rețea globală de neegalat. Sprijinirea comerțului la nivel local, național și global rămâne o misiune cheie pentru fiecare Cameră de Comerț Acreditată.

De 160 de ani, afacerea BCC a ajutat companiile din Marea Britanie să se dezvolte și să comercializeze cu succes în întreaga lume.

Rețeaua Globală de Afaceri a Camerelor de Comerț Britanice este formată din Camerele de Comerț Britanice membre și grupurile de afaceri care sunt situate pe toate continentele lumii și sunt direct legate de Camerele de Comerț din fiecare regiune a Regatului Unit.