STEVEN FISHER

Președinte de onoare al Consiliului

Steven pescar Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova

JEREMY KEMP

CEO (Marea Britanie)

Jeremy este un C-Level Executive Manager experimentat, rezident în Asia de Sud-Est de 22 de ani, iar acum este rezident în Marea Britanie. A fost membru al consiliului de administrație al Camerei de Comerț britanică din Indonezia între 2014 și 2017, când s-a întors în Marea Britanie și a continuat ca Reprezentant onorific al Camerei de peste mări pentru Marea Britanie de la întoarcerea sa.

NICK GROVE

Co CEO (Marea Britanie)

Nick este pasionat de noile tehnologii, după ce a lucrat în ultimii 20 de ani la dezvoltarea afacerilor digitale pentru clienți, precum și a propriilor întreprinderi. Începând cu sfârșitul boom-ului Dot Com, Nick a lucrat cu multinaționale, mărci de uz casnic, asociații comerciale și IMM-uri în marketing digital, dezvoltare de produse și strategie de afaceri. Mai recent concentrat pe proiecte, tehnologii, furnizori de servicii.

VICTORIA DUNFORD BINE

Membru al Consiliului, Organizații Nonprofit

Executiv strategic vizionar și operațional în spatele misiunii unei organizații non-profit transfrontaliere în sectorul sănătății publice și al educației. Constructor de succes, implementator și lider de programe și echipe.

A demonstrat inițiativă puternică și abilități impresionante de a: imagina, dezvolta, planifica, organiza, gestiona, bugetează și executa programe complexe pe termen lung, proiecte pe termen scurt și campanii de strângere de fonduri; consolidarea capacităților îngrijitorilor/personalului profesional și autorităților publice prin formare, conștientizare și advocacy; să ofere formare și servicii pentru îngrijitorii; lucrează îndeaproape într-o echipă sau grup, folosind abilități și sensibilitate puternice de comunicare interpersonală și interculturală; și fii încrezător și flexibil într-un mediu provocator și/sau sub presiune. De la doar o viziune la un proiect de capital de un milion de lire sterline. A dezvoltat programe complete de formare pentru alte ONG-uri, personal și agenții guvernamentale.

CHRIS WREN

Membru al Consiliului și consilier al camerei (Marea Britanie)

Chris este director executiv la BritCham Indonesia. Născut în Crosby, Liverpool în 1961, Chris Wren are acum 25 de ani de experiență în afaceri legate de Indonezia.
Experiența lui Chris în țară include start-up-uri, transformări și dezvoltare de afaceri în majoritatea sectoarelor și cu o experiență comercială specială în colaborări în domeniul educației.

RICHARD WEBB MBE

Membru al consiliului de administrație și comerț internațional (Marea Britanie)

Richard a fost diplomat de carieră din 1965 până în 2003 în Serviciul Diplomatic al Majestății Sale, cu o vastă experiență asistând exportatorii din Marea Britanie să își comercializeze produsele/serviciile pe piețele de peste mări, nu numai în Foreign and Commonwealth Office (FCO), Londra, ci și în Rusia, Orientul Îndepărtat, Africa de Vest, America de Sud, Caraibe și Australasia.