STEVEN FISHER

Președinte de onoare al Consiliului

Steven pescar Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova

JEREMY KEMP

CEO (Marea Britanie)

Jeremy este un C-Level Executive Manager experimentat, rezident în Asia de Sud-Est de 22 de ani, iar acum este rezident în Marea Britanie. A fost membru al consiliului de administrație al Camerei de Comerț britanică din Indonezia între 2014 și 2017, când s-a întors în Marea Britanie și a continuat ca Reprezentant onorific al Camerei de peste mări pentru Marea Britanie de la întoarcerea sa.

NICK GROVE

Co CEO (Marea Britanie)

Nick este pasionat de noile tehnologii, după ce a lucrat în ultimii 20 de ani la dezvoltarea afacerilor digitale pentru clienți, precum și a propriilor întreprinderi. Începând cu sfârșitul boom-ului Dot Com, Nick a lucrat cu multinaționale, mărci de uz casnic, asociații comerciale și IMM-uri în marketing digital, dezvoltare de produse și strategie de afaceri. Mai recent concentrat pe proiecte, tehnologii, furnizori de servicii.

LEE GIBSON GRANT

Fondatorul Britcham Moldova

De-a lungul anilor, s-a îmbinat în diverse sectoare de la telecomunicații, energie, Smart Agri până la credite de carbon și multe altele. Datorită fascinației sale pentru probleme și oportunități, adoptă o abordare ieșită din cutie și analizează oportunitățile care sunt neglijate sau trecute cu vederea. și cum pot fi combinate cu Tehnologia și Strategia.

Lee a fost, de asemenea, invitat și vorbitor principal la multe interviuri și evenimente din Europa până în Asia de-a lungul anilor, dar este mai bine cunoscut că argumentează elementele evidente sau trecute cu vederea atunci când participă la discuții pe panouri pe care alți membri ai grupului tind să le evite.

Hobby-urile lui Lee sunt să exploreze tehnologia Distributed Ledger, care l-a scos și din mass-media în urmă cu câțiva ani în instituții media precum IBT, Express CNBC Pro talk, Forbes Brexit Vote, CNN și cu cel mai controversat Brexit: „No Deal” Scam & Leveraging Fourth Revoluție industrială pentru viitoarele rute comerciale, hobby-ul său de agrement este să joace șah cu fiul său.

Lee a sosit în Moldova după ce a fost abordat de Co Autor al revistei academice: Blockchain și bitcoin ca o modalitate de a scoate o țară din sărăcie – turism 2.0 și e-guvernare în Republica Moldova, care, la rândul său, este o spin off din viața reală proiect de încercare în situația Grexit. „Proiectul Drachmae nu a fost niciodată un produs comercial, ci într-un caz de testare intern pentru a explora modul în care oamenii reacționează și dacă ar putea folosi o astfel de tehnologie, mai mult dacă au încredere în tehnologie împreună cu modul în care ar beneficia comerțul și economia.” A fost descoperit de către asociația de afaceri Agistri că Proiectul a crescut turismul cu încă 26,000 de turiști, iar turismul a crescut în fiecare an până la Covid-19.

Lee a decis în 2021 că era momentul potrivit să înființeze Camera de Comerț Britanică pentru Moldova, să dezvolte comerțul și multe altele pentru companiile din Marea Britanie care vor completa Moldova datorită locației sale GEO, indiferent că este o țară mică, găzduiește oportunitățile de a fi HUB. la peste 1 miliard de consumatori și eliminarea problemelor logistice și a deschiderilor către noi piețe datorită celor peste 40 de acorduri comerciale ale Republicii Moldova.

Experimentele lui Lee și cazurile de utilizare live din proiectele anterioare vor fi introduse încet în Camera de Comerț Britanică pentru Moldova, ceea ce, la rândul său, o va face înțeleaptă în domeniul tehnologiei Camerei XO, dar indivizii și întreprinderile trebuie să folosească tehnologia pentru a o face benefică.

Lee crede ferm că nu există obstacole sau bariere, iar dacă apar, nu este nevoie să dansezi în jurul lor, dar doar parcurge-le, altfel pierzi impulsul.

Mesajul lui Lee”
Indiferent de faptul că Moldova este o economie mică, există un apetit pentru mărfuri britanice, prin urmare, companiile din Marea Britanie trebuie să înceapă să conștientizeze o astfel de piață, văzând că este o piață în curs de dezvoltare și, dacă Marea Britanie vrea să fie Global Britanie, atunci companiile sale trebuie să fie globale indiferent. dimensiunea pieței, deoarece toate oportunitățile sunt benefice în comerțul bilateral pentru ambele țări și progrese în incluziunea socială și incluziunea financiară.

VICTORIA DUNFORD BINE

Membru al Consiliului, Organizații Nonprofit

Executiv strategic vizionar și operațional în spatele misiunii unei organizații non-profit transfrontaliere în sectorul sănătății publice și al educației. Constructor de succes, implementator și lider de programe și echipe.

A demonstrat inițiativă puternică și abilități impresionante de a: imagina, dezvolta, planifica, organiza, gestiona, bugetează și executa programe complexe pe termen lung, proiecte pe termen scurt și campanii de strângere de fonduri; consolidarea capacităților îngrijitorilor/personalului profesional și autorităților publice prin formare, conștientizare și advocacy; să ofere formare și servicii pentru îngrijitorii; lucrează îndeaproape într-o echipă sau grup, folosind abilități și sensibilitate puternice de comunicare interpersonală și interculturală; și fii încrezător și flexibil într-un mediu provocator și/sau sub presiune. De la doar o viziune la un proiect de capital de un milion de lire sterline. A dezvoltat programe complete de formare pentru alte ONG-uri, personal și agenții guvernamentale.

CHRIS WREN

Membru al Consiliului și consilier al camerei (Marea Britanie)

Chris este director executiv la BritCham Indonesia. Născut în Crosby, Liverpool în 1961, Chris Wren are acum 25 de ani de experiență în afaceri legate de Indonezia.
Experiența lui Chris în țară include start-up-uri, transformări și dezvoltare de afaceri în majoritatea sectoarelor și cu o experiență comercială specială în colaborări în domeniul educației.

RICHARD WEBB MBE

Membru al consiliului de administrație și comerț internațional (Marea Britanie)

Richard a fost diplomat de carieră din 1965 până în 2003 în Serviciul Diplomatic al Majestății Sale, cu o vastă experiență asistând exportatorii din Marea Britanie să își comercializeze produsele/serviciile pe piețele de peste mări, nu numai în Foreign and Commonwealth Office (FCO), Londra, ci și în Rusia, Orientul Îndepărtat, Africa de Vest, America de Sud, Caraibe și Australasia.

ÎNSCRIEȚI ACUM