Cum camerele de comerț acreditate sprijină comerțul global britanic

Camerele de Comerț acreditate din fiecare națiune și regiune a Regatului Unit au încredere pentru a ajuta mărfurile britanice să ajungă la clienții de peste mări. Prin certificarea originii mărfurilor, Camerele ajută la reducerea posibilității ca autoritățile vamale de peste mări să oprească transporturile britanice – contribuind la asigurarea trecerii fără probleme a mărfurilor din Regatul Unit peste granițele internaționale. Numai anul trecut, peste 600,000 de expedieri au fost suportate în acest mod.

Sprijinirea comerțului la nivel local, național și global rămâne o misiune cheie pentru fiecare Cameră de Comerț Acreditată. Suntem mândri de rețeaua noastră de peste 350 de specialiști calificați din Rețeaua Camerelor, care sunt la îndemână în fiecare zi lucrătoare pentru a ajuta afacerile și comerțul internațional să înflorească. Fiecare Cameră Acreditată oferă afacerilor locale acces la o gamă de servicii pentru a sprijini acest scop.

În fiecare oraș, oraș și județ, Camerele de Comerț Acreditate oferă un sprijin crucial pentru afacerile care comercializează la nivel internațional. În rețeaua noastră, primim peste 1,500 de întrebări în fiecare săptămână de la companii care solicită consiliere.

Datorită rădăcinilor locale adânci ale Chambers și mărcii respectate, rămânem o terță parte crucială și de încredere pentru companiile care doresc să se extindă în străinătate sau să aducă componente și bunuri în Marea Britanie.

ÎNSCRIEȚI ACUM